Kursverksamhet

Villa Rosenäng

KURSVERKSAMHET

& turistboende

Villa Rosenäng Bryggvägen 1, Björkfors 590 46 Rimforsa

Tel: 0494-71770 Mobil:070-39 64 505 / +46 494 71770

info@rosenang.se / www.rosenang.se

Välkommen på KURS

i Villa Rosenängs Kursverksamhet

 

Under året erbjuder vi olika typer av trivsamma och lärorika kurser. Vi har valt att ha små grupper allt ifrån 3-9 personer beroende på kurs.

Så alla får ta plats.

Om kurserna/datum etc. kan ni läsa under respektive kurs

I höst erbjuder vi;

 

Smide, 3 stycken Nybörjarkurser !

En Fortsättninskurs och en TEMAkurs

Temat är VERKTYG,

 

Tälja med kniv och yxa. Lär dig grunderna i täljandets konst.

 

Glasfusing / smyckeskurs

 

Kurserna

Många kurser har både nybörjarkurs och fortsättningskurs och ibland även olika tema-kurser. De flesta kurserna går höst, vinter och vår.

 

Våra handledare är skickliga proffessionella utövare med stor och långvarig erfarenhet inom sina ämnesområden. Under trevlig gemenskap får du en bra hjälp att utforska och lära dig gamla hantverk. Modernare tekniker inom andra typer av kurser eller foto med digitalkamera.

 

I kurspriset ingår 2 övernattningar i Villa Rosenäng. Där väntar en inbäddad säng i eget rum samt en duschhandduk när du kommer. I våra prisvärda kurser ingår också slutstädning samt fikapauser med något gott till.

 

Kursmaterial ingår oftast, annars finns det att köpa på plats, eller du tar med eget om du har. Detta framgår även i kursinformationen du får efter anmälan för varje kurs.

 

Du tar själv med din frukost och mat som du tillagar i våra utrustade kök . Läs mer om kurserna under respektive rubrik på första sidan.

 

HÄRLIGA HANTVERKSKURSER

Det är "så himla roligt " att det är svårt att sluta, men man är också så koncentrerad att man garanterat somnar ovaggad. Kom med och och ge dig själv chansen att helt och fullt få ägna en hel helg åt att lära ett nytt hantverk som ger glädje och harmoni.

 

Här ser du lite bilder från nybörjarkurs, fortsättnig och medeltidskursen i smide, täljkurser och en tovningskurs med Jorid och måla med ull med Maj-Britt. Knivmakeri med Per-Inge & Glasfusingen med Marona. Kursutbudet kan variera lite över tid. Men genomgående är det bra och lärorika kurser och vi har det himla trevligt under tiden!

 

 

Välkommen att anmäla dig!

”Våra kurser hittar du även på " www.kurser.se”