Sagt om kurserna

Villa Rosenäng

KURSVERKSAMHET

& turistboende

Villa Rosenäng Bryggvägen 1, Björkfors 590 46 Rimforsa

Tel: 0494-71770 Mobil:070-39 64 505 / +46 494 71770

info@rosenang.se / www.rosenang.se

 

Också skönt med lite fikapauser

 

Omdöme av KURSERNA

Kursdeltagarna tycker till

 

om de kurser vi hittills haft i Villa Rosenängs regi:

 

Smideskurserna

Mycket bra,kursen var över förväntan! ,Vi har lärt oss väldigt mycket. Kristians kunskaper är imponerande, roligt med alla berättelser. Bra kombination av eget arbete och förevisning, Familjekänsla, suveränt Gott och rikligt fika.

 

Vackert väder Är vi ofta bortskämda med på kurserna

 

Här kommer lite till;

Boendet superfint! Fikat, Kursledaren, Miljön; Wow!.

Har lärt oss massor. Noggranna genomgångar. kursen bättre än väntat! Fantastiskt, saknade inget! Fem gafflar för fikat Toppen! Stämningen. Tack för en toppenhelg!. Toppen! Ändra inget! Upplägget,, bemötandet, genomförandet var Bra !

Har lärt mig massor kursen motsvarar mer än väl.

Läraren var "kanoners"!:) Boendet var jättebra! Fikat var mycket bra, jättegott! MKT. bra! Fikat fantastiskt. Allt var bra! Allt innehåll, upplägg var perfekt! Skönt att träffas en stund först på fredagskvällen,"mysigt"!

Hade gärna stannat en dag till. Mycket och ny inspiration! Många ässjor och städ så alla kunde jobba hela tiden. Att få prova på direkt efter en genomgång. Jättebra med gemensamma genomgångar!

Foto med digitalkamera

Trivsamt , mysigt och avslappnat, skönt att man inte är så många. Tiden går för fort! Härligt fika med dopp, Jättemysigt! Allt som behövs finns;

Rent och fint! hittar inget dåligt. jättebra kursupplägg, allt utifrån våra behov, proffsigt, Fikat mum,s underbart lyhörd kursledare, Lagom stor grupp, vi vill gå ihop igen i ny kurs, kul att se hur vi utvecklas. Bra att få komma kvällen innan!

 

Luffarslöjd

Perfekt, sköna sängar. Väl tilltaget och jättegott! Mycket fria händer med råd och stöttning och tips vid behov. Allt var bra! Kursen motsvarade mina förväntningar med råge.

 

Träslöjd

Trevligt boende. Fikat var jättegott och trevligt avbrott i arbetet. Kursen var över för väntan, kan inte bli bättre! Mysigt ställe, otroligt fin service och hjärtligt, ombonat och fräscht. Har lärt oss massor, kunde inget innan, "Så kul" !

 

Målning med akrylfärg

En jättefin familjeaktivitet, Skönt att ha en hel lägenhet för oss själva, Välordnat, mycket gott och rikligt fika. Vi är mycket nöjda och har fina tavlor med oss hem.

 

Tack för alla vänliga ord säger VI !

 

Många kurstyper har både nybörjarkurs och fortsättningskurs och ibland även temakurs.

 

De flesta kurserna går höst, vinter och vår och även nu någon på sommaren.

 

Flera av våra deltagare har börjat från nybörjarstadiet och forsatt att komma på nästa steg och nästa. Det är jättekul tycker vi, och ofta vill de gärna komma igen tillsammans med sina nya kompisar. Det är en hjärtlig och trevlig stämning.

 

Villa Rosenängs handledare är skickliga proffessionella utövare med stor och långvarig erfarenhet inom sina ämnesområden. De är också trevliga bekantskaper, med en hel del annat på sin lyra.

Det kan bli underhållning av både det ena och det andra, när tid finnes.

 

Det är så skönt att det är små grupper så alla får komma till sin rätt och få den hjälp och stöd som kan behövas. Just detta uttrycker väldigt många.

 

Välkommen du med " På kurs i Villa Rosenäng"

Det är så kul så det är svårt att sluta, klockan vill gärna bli sent

Ibland tar vi oss tid att fika i omgivningarna t.o.m. på vintern.