Fortsättningskurs Foto

Villa Rosenäng

KURSVERKSAMHET

& turistboende

Villa Rosenäng Bryggvägen 1, Björkfors 590 46 Rimforsa

Tel: 0494-71770   Mobil:070-39 64 505  / +46 494 71770

info@rosenang.se / www.rosenang.se

 Copywrite Marona Engvall

Copywright : Per Svensson- Borrud


Välkommen till  FOTOKURS i

Villa Rosenäng


Fortsättningsskurs steg 2Med ankomst fredagkvällenDen här tvådagarskursen lär dig proffsknep.Handfasta, praktiska knep som kommer utveckla Dig till en bättre fotograf och Din känsla i bilderna. Genom att visa dig hur Du kan utnyttja klassiska knep för bildkomposition, ta bättre bilder och porträtt på människor, hitta bästa ljuset för häftigare naturbilder, använda blixt  och söka dig fram till ett eget bildspråk.

– Kort sagt hur Du lyckas som fotograf.


Under två dagar blandar vi teori och praktik genom att gå ut i det natursköna Björkfors och testa våra nyvunna fotokunskaper. Därefter tittar vi på våra bilder och lär av varandra.


Frivillig ankomsten redan fredagkvällen

(bara övernattning så man är på plats 09.00 lördag morgon.


Pris: 2700:- med övernattningar eller 2300:- utan.


Totalt ca 15 timmar kurstid.


Kursen startar: vid min. 6 anmälda, max. 8.


Vi rekomenderar er varmt att anlända på fredagkvällen.


Utbildare/ansvariga:

Fotograf Per Svensson Borrud /


Villa Rosenäng, Marona Engvall


Anmäl dig till: Marona Engvall Kontaktinfo längst ner.


Utbildningsort: Björkfors i Kinda kommun, Östergötland, som ligger i triangeln; Vimmerby-Kisa och Åtvidaberg. Närmast större stad; Linköping


Kursupplägg:

Kursen är för dig som nu vill lära dig ännu mera om hur kamera kan användas. Vi går djupare i ämnena bildkomposition mer avancerat och finjusterat. Tillämpning i olika miljöer. Vi blandar teori och praktik samt workshops.


Din handledare: Per Svensson-Borrud, har 40 års fotograferande bakom sig och har mästarbrev i porträttfoto och vunnit många fina priser genom åren.


I kursen ingår: handledning/utbildning samt kursmaterial, fika samt boende, inbäddat och klart, handduk och slutstädning. Boende och lokaler i Villa Rosenäng.


Du tar själv med: din frukost och mat som du värmer eller tillagar här i våra utrustade kök . Din egen systemkamera med tillhörande bruksanvisning. Om Du har stativ, fler objektiv, blixt, laptop så ta gärna med det också.    Välkommen med din anmälan!