Veckokurs 3 tekniker

Villa Rosenäng

KURSVERKSAMHET

& turistboende

Villa Rosenäng Bryggvägen 1, Björkfors 590 46 Rimforsa

Tel: 0494-71770   Mobil:070-39 64 505  / +46 494 71770

info@rosenang.se / www.rosenang.se

3-D med papper

Detta är en teknik där man bygger upp bilden i olika lager. Vi kommer att börja med att göra ett gratulationskort. Sedan väljer vi ett motiv som skall bli en tavla.Måla rosor med 2 färger i penseln

Vi kommer att måla på ett lergods och

du får välja mellan en Vinkylare eller en skål. Vi jobbar med giftfria, vattenbaserade akrylfärger. Det finns mönster för den som vill ha lite hjälp med designen.


Smycken i glas, 3 olika tekniker. Silvertråd som infattning och sen tackfusas. Du gör dina unika smycken   sen graverar du ev. in ett mönster eller initialer.

Välkommen på KURS

i Villa Rosenängs

Kursverksamhet

Får  vi presentera vå nya  handledare:


Christina Voronko

Christina har många

strängar på sin lyra

och kommer förhoppningsvis att hålla många spännande kurser hos oss framöver

Veckokurs - sommar

Tre roliga tekniker "

* 3-D med papper

* Måla rosor med 2 färger i penseln

* Smycken i glas/fusingPris; 6000:-, då ingår handledning, material kompendium, Boende inbäddat & klart samt duschhandduk, Slutstädning.

Samt fika med smörgås och kaffekaka vid 2 fikarasterna/ dag


Christina är en  skickliga & proffessionell utövare med egen kursverksamhet, men som nu gästar Villa Rosenäng för denna härliga veckokurs i sommar. Christina har stor och långvarig erfarenhet inom sina ämnesområden och många strängar på sin lyra... Veckan som också ger utrymme för mycket annat trevligt grillkvällar, bad, utflykter om man känner för det. Detta sammantaget ger möjligheter för en härligt kreativ semester som ni sen kan minnans med värme.


På våra kurser strävar vi efter små grupper; 6-8 personer så alla får komma till sin rätt och få den hjälp och stöd som kan behövas.


Kursmaterial som är avsett för kursen ingår, sen finns möjligheter att handla extra av Christina


Övrigt

Du tar själv med dig din mat och dryck som du tillagar/värmer i våra kök. Kyl & frysar finns. På gång avstånd finns ett härligt sommarcafé ute i sjön Björkern, också med mat. Fina restaurangen; några km bort. Så du behöver inte laga mat om du inte vill.


Andra aktiviteter; Du kan hyra en canadensare eller roddbåt.

Du kan låna en av våra gästcyklar. Promenera i våra vackra omgivningar. Villa Rosenäng ligger mellan 2 sjöar (en på var sida av huset) och skogar och ängar som omfamnar dessa.


Varmt välkommen att anmäla dig!